top of page

PRODUKTER TIL INDUSTRI OG NÆRING

Industrifabrikken leverer lagerinnredninger, verkstedinnredninger og øvrig innredning til norske bedrifter. Du kan handle direkte fra vår nettside, kontakte oss for et uforpliktende tilbud eller en befaring på din arbeidsplass.

PRODUKTKATALOG 

OM INDUSTRIFABRIKKEN

Illustrasjonsbilde.jpg

Vi har vårt hovedkontor og lager på Jessheim, med en egen avdeling på Andenes i Nord- Norge. Vi er direkteimportør av blant annet LISTA verkstedinnredninger, i tillegg til andre velrenommerte produsenter av utstyr til industri, lager og verksted. Vi tilbyr kun produkter av god kvalitet som vi har bred erfaring med.

 

Hos oss kan du få helt uforpliktende tilbud og vi kommer gjerne å besøker din arbeidsplass for en befaring, selvfølgelig helt kostnadsfritt. Vi tar på oss alt fra små oppdrag til større leveranser og kan tilby montering av alle våre produkter. 

Ønsker du produkter i en spesiell farge, eller ønsker en spesialtilpasset løsning du ikke finner andre steder? Vi har god erfaring og flinke montører som gjerne spesialtilpasser produkter og finner løsninger. Kontakt oss gjerne for tilbud.

Kontakt oss

Habberstadvegen 46, 2056 Algarheim 

Postboks 556, 2057 Jessheim

  post@industrifabrikken.no  |  Tel: 63 79 83 80

Takk for din henvendelse. Vi vil motta svar innen kort tid.

bottom of page