top of page

Dekkreoler

Solide dekkreoler som er spesialdesignet for å møte norske kunders krav. Robuste dekkreoler som tåler oppbevaring av alt fra standard hjuldimensjoner til større SUV- hjul. Våre dekkreoler kan leveres i ulike høyder og lengder, de kan enkelt bygges ut og de er svært raske å montere. Velg mellom standard dekkreoler for oppbevaring stående eller kontakt oss for et uforpliktende pristilbud på reolsystem for lagring av liggende hjul.

Vi tilbyr følgende typer dekkreoler:

  • Kraftig dekkreol for stående dekk (Dekkreol heavy)

  • Standard dekkreol for stående dekk (Dekkreol medium)

  • Dekkreoler for liggende dekk

  • Mobile dekkreoler for større dekkhotell

Dekkreol heavy

Robuste dekkreoler som tåler oppbevaring av alt fra standard hjuldimensjoner til større SUV- hjul. Våre dekkreoler kan leveres i ulike høyder og lengder, de kan enkelt bygges ut og de er svært raske å montere.

 

Bjelken som benyttes i denne reolen er skånsom mot dekkene og den kraftige konstruksjonen bøyer ikke ut og er godt egnet til å lagre tunge hjul.

Dekkreolen er lagervare og leveres med ferdig skrudde stiger.

Dekkreol heavy.jpg

Kjøp dekkreol heavy med bjelkelengde 2250 mm:

Kjøp dekkreol heavy med bjelkelengde 2700 mm:

Dekkreol medium

Fleksibel dekkreol som også kan kombineres med hyller. Bjelkene er en litt lettere variant enn de i "Dekkreol heavy" med spor for hyller som gir en mer fleksibel reol. 

Dekkreolen er lagervare og leveres med ferdig skrudde stiger.

Dekkreol medium.jpg

Kjøp dekkreol medium direkte i nettbutikk:

Dekkreol for horisontal lagring

Dekkreoler for lagring av dekk liggende. Systemet kan lagre hjul liggende i opptil 7,5 meters høyde. Reolsystemet egner seg til litt større dekkhotell eller dekkforhandlere og i kombinasjon med en dekkløfter eller dekktruck. Reolene er solide og tåler 120 kg per dekksett. 

Reolene er bestillingsvare. 

Dekkreoler horisontal.jpg

Mobile dekkreoler

Utnytt opptil 90 prosent mer av ditt areal ved å benytte et mobilt reolsystem for din dekklagring. 

Istedenfor å ha en truckgang mellom hver reol kan du effektivisere ditt lager betydelig med mobile reoler. Vi kan tilby mobil lagring med systemene for både liggende og stående dekk. 

Reolene er bestillingsvare. 

Mobile dekkreoler.JPG
bottom of page