top of page

MESANIN

Øk ditt lagerarealet med en fribærende mesanin.

Få gratis tilbud med oppmåling og tegning. Vi kan tilby skreddersydde løsninger.

MESANIN er en ekstra etasje som enkelt og effektivt lar deg utnytte lokalets areal til det fulle.

 

Våre mesaniner skreddersys etter behov og installeres som en fribærende konstruksjon i ditt lokale. Som leietaker kan du installere en mesanin for å få mer plass, uten økte leiekostnader. Som gårdeier kan du installere en mesanin før du leier ut og dermed kunne hente økte leieinntekter for en lav investeringskostnad. 

Konstruksjonen har prefabrikerte bjelker med perforeringer som enkelt skrues sammen ved montering. Alle mesaninene tilpasser vi etter våre kunders ønsker hva gjelder belastning, spennvidder, utforming og gulvtyper. 

HVA DU BØR TENKE PÅ FØR DU KJØPER MESANIN?

Alle har forskjellige behov. Skal mesaninen installeres i et privat lagerlokale for oppbevaring av sesongmøbler og pappesker trenger ikke mesaninen å ha store belastningsevnen, men skal den installeres i en bedrifts lagerlokale kan det være lurt å beregne litt ekstra kapasitet for fremtidige endringer. 

Våre standard mesaniner har kapasitet fra 250 - 500 kg/m2, men trenger du høyere belastningskapasitet hjelper vi deg også med dette. 

OPPMÅLING

Mål maks bredde og maks dybde der i lokalet du ønsker å ha mesanin. Merk av eventuelle hindringer som f. eks. VVS og El. Bestem deg for en referansehøyde (overkant gulv eller fri høyde under) etter hvor god takhøyde du har. 

Trenger du hjelp med oppmålingen tar du kontakt med oss, så hjelper vi deg. 

Pristilbud innen 24 timer

Om du ønsker et tilbud fra oss på mesanin gir vi deg tilbud på mesanin med opptil 1000 kg belastning pr. m2 i løpet av en virkedag. 

bottom of page