top of page

MESANIN

En mesanin er en ekstra etasje som enkelt og effektivt lar deg utnytte lokalets areal. Vår mesanin skreddersys etter behov og installeres som en fribærende konstruksjon i ditt lokale. Som leietaker kan du installere en mesanin for å få mer plass, uten økte leiekostnader. Som gårdeier kan du installere en mesanin før du leier ut og dermed kunne hente økte leieinntekter. 

 

Vår mesanin monteres raskt med minimal påvirkning på lokalets daglige rutiner og er 100 % demonterbar ved en eventuell flytting, eller ombygging. Vi har erfaring med å kombinere mesaninen med kontorer, garderober og annet. 

Kontakt oss idag for mer informasjon.

BÆREPROFILER

Vi leverer frittstående mesaniner som benytter galvanisert stålprofiler som primær- og sekundærdragere. Profilene har forborrede hull

og boltes sammen . Dimensjoneringen av profilene bestemmes av ønsket belastning. 

Simgaprofil.JPG

SØYLER

Søylene som brukes er firkantstål dimensjonert etter høyde og belastning. Som standard leveres søylene lakkert i lys grå farge, men også leveres i andre farger. Bruk gjerne samme farge på søylene, rekkverket og øvrige synlige elementer for en fin helhet. Søylene kan også leveres galvaniserte. Er det mye trafikk under og rundt mesaninen bør du også ha med søylebeskyttere for å hindre skade på søylene. 

GULV

Vi kan tilby forskjellige kvaliteter av gulv, ubehandlet spon og kryssfiner samt gulvplater med sklisikker overflate og lakkert underside. 

 Gitterrister er også et godt alternativ. Med disse slipper lyset igjennom og egner seg godt sammen med sprinkling. Kvaliteten (bæreevne, maskevidde etc) bestemmes av kravene til belastning. Skal du bruke mesaninen til kontor eller lignende brukes ofte sponplater sammen med gulvbelegg. Spør oss gjerne om råd. 

TRAPP

TRAPP

En rettløpstrapp er den enkleste og rimeligst trappen. Den tilpasses mesaninen og kan plasseres i mesaninen eller på utsiden. Finnes i forskjellige bredder og kvaliteter. Rekkverket til trappen leveres i lik utførelse som øvrig rekkverk. 

Å finne plass til trappen kan ofte være en utfordring, da kan man alternativt velge en vindeltrapp. Denne trappen tilpasses også mesaninen og kan leveres i ulike bredder. Spør oss gjerne om råd og tips.

Rettløpstrapp.JPG
Trappa 1.JPG

REKKVERK

Rekkverk leveres som standard i høyde 1100 mm laget av lakkerte firkantrør i stål, med sparkelist og håndleder. Vi tilbyr også avtagbare rekkverk og spesialtilpassede rekkverk, med f.eks. glassfelt.

TRUCKPORT

TRUCKPORT

Til inn- og utlossing av paller og gods har vi truckporter. Truckportene leveres som standard med en fjærbelastet selvlukkende mekanisme for å hindre av porten blir stående åpen etter bruk. Standardbredde er 1500 mm, men disse kan også tilpasses etter behov. 

ER DU INTERESSERT I MESANIN FRA INDUSTRIFABRIKKEN?

Vi hjelper deg gjerne med prosjektering helt uforpliktende og gratis. Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp og vi kommer gjerne til deg på en befaring. Ønsker du først og fremst et enkelt prisestimat, kan du fylle ut i skjemaet nedenfor og vi vil svare deg i løpet av kort tid.

Takk for din henvendelse. Vi vil motta svar innen kort tid.

bottom of page