top of page
Frontbilde-småvare.jpg

SMÅVAREREOL

Solide småvarereolsystemer for lagring av smådeler med rask levering.
Tilpass ditt smådelslager med en av våre reolssystemer for lagring av smådeler. Reolene er raske å montere og enkle å tilpasse. Finnes i flere størrelser og dimensjoner. Vi lagerfører småvarereoler og kan tilby raskt levering. Ønsker du å få reolene levert og montert, er det bare å ta kontakt med oss.

Vårt standardsortiment av småvarereoler

I vårt standardsortiment tilbyr vi småvarereoler i høyde 2100 mm.
Standardbredden på våre hyller er 1000 mm. Dybden på hyllene leveres i 400, 500 og 600 mm. Våre reoler har en maks belastning per hylle på 150 kg og en total maks belastning per seksjon på opptil 1500 kg. 

Småvarereol fra Industrifabrikken

Start - og tilleggseksjoner

Våre småvarereoler kan kjøpes i start- og tilleggseksjoner. De er 2100 mm høye og 1000 mm brede. Alle seksjonene er her beregnet med 5 hyller i høyden. Plasseringen av hyllene kan tilpasses i høyden for hver femte centimeter. 

Grunnseksjon småvarereol fra industrifabrikken
Tilleggseksjon småvarereol fra Industrifabrikken
Tett sidevegg til småvarereol fra Industrifabrikken
Tett bakvegg småvarereol fra Industrifabrikken

Tette side- og bakvegger

Som et alternativ til stagplater i sidene på gavelen kan reolen leveres med tett sidevegg. Reolene kan også leveres med tett bakvegg.
Disse alternativene kan ha noe leveringstid. 

Tilbehør til din småvarereol

Småvarereolen vår kan også tilpasses med tilbehør som dørseksjon, skillevegger for hyllene, uttrekkskuff eller bunnlist for å begrense støv under reolen. Bunnlisten kan du også benyttes som fremkantlist til hver av hyllene. 

Dørseksjon til småvarereol fra Industrifabrikken
Bunnlist og raskant til småvarereol fra Industrifabrikken
Uttrekkskuff til småvarereol fra Industrifabrikken
Skillevegger til småvarereol fra Industrifabrikken

Farge og finish

Standard lagerføres våre småvarereoler galvaniserte. Om du ønsker dine reoler lakkert i en annen farge kan vi levere dette. For spesialfarger tilkommer et pristillegg og noe lengre leveringstid, avhengig av farge og mengde. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud på dette. 

Kjøp småvareoler fra vår nettbutikk

    bottom of page